nieuws

Interpolis in top-5 beste werkgevers

Archief

Interpolis staat op de vijfde plaats in het ‘Beste Werkgevers Onderzoek’ van het weekblad Intermediair. Aegon volgt met een negende plek. Op de 21ste plaats staat Achmea.

Interpolis is in twee jaar tijd opgerukt van een 21ste plek naar een positie bij de top-5. De Tilburgse verzekeraar scoort ten opzichte van de andere twee verzekeraars goed op het gebied van opleidingen; 4,8% van de loonsom wordt uitgegeven aan opleidingen; Aegon geeft 3,5% uit en Achmea spendeert 1,7%. Interpolis onderscheidt zich ook op het gebied van bonussen: naast individuele prestaties worden ook groepsprestaties beloond met een bonus.
ABN Amro staat nog steeds op de eerste plek. PGGM heeft twee plaatsen moeten inleveren en staat nu vierde. ING Groep staat op een elfde plaats.

Reageer op dit artikel