nieuws

Interpolis houdt twee labels over

Archief

Interpolis gooit twaalf van de veertien labels overboord. Alle producten en diensten rond verzekeringen en pensioenen krijgen de naam Interpolis.

In de loop van 2003 vervalt onder meer de naam van Sterpolis. Vanuit Arnhem zal voortaan onder de naam Interpolis direct worden verzekerd. De namen van de pensioenuitvoerders Relan, Beon en Van Spaendonck verdwijnen eveneens; al blijft de naam Van Spaendonck voor enkele specialistische diensten nog in de lucht. Vorig jaar was de naam van agrarisch verzekeraar Hagelunie al gesneuveld.
Vrijwel alle producten en diensten rond bedrijfszorg en arbodienstverlening gaan Commit heten. Dit voorjaar komt er een aparte reclamecampagne voor Commit.
Campagnes hebben de naamsbekendheid van Interpolis overigens flink vergroot. Volgens een onderzoek in de opdracht van de verzekeraar zelf, is Interpolis met een spontane naamsbekendheid van meer dan 90% gestegen van de twaalfde naar de vijfde plaats onder de verzekeringsconcerns. De spontane bekendheid ligt boven de 20%. Van de ondervraagden liet zelfs 13% de naam Interpolis als eerste uit de mond vallen na de vraag een verzekeraar te noemen.

Reageer op dit artikel