nieuws

Interpolis

Archief

Interpolis

Het nieuwe ondernemingspensioenfonds van ingenieursbureau Jacobs Nederland, een voormalig onderdeel van Stork, heeft zich voor de uitvoering van de pensioenregeling (verzekering, administratie en vermogensbeheer) gewend tot Interpolis. Het gaat om achthonderd deelnemers, e 6 mln jaarpremie en e 65,5 mln pensioenvermogen. Het pensioenbedrijf van Interpolis (850 werknemers) voert voor zo’n vijftig pensioenfondsen regelingen uit.
Generali-fondsen
Het vermogen in de elf beleggingsfondsen van Generali is vorig jaar met 23% toegenomen tot e 223,4 mln, na in 2002 nog met 5% te zijn gedaald. Meer dan de helft van het geld zit in het Aandelenfonds (e 66,7 mln) of het Combinatiefonds (e 51,9 mln). Vorig jaar waren de rendementen van deze fondsen 6% (-35%), respectievelijk 8% (-11%).
Van Gog
De vennootschap H. van Gog Verzekeringen in Amsterdam is door de Haarlemse rechtbank failliet verklaard. Het kantoor, dat tevens handelde onder de naam De Hypotheek & Assurantie Partners, had vorig jaar zomer de deuren al gesloten.

Reageer op dit artikel