nieuws

Intermediair massaal naar informatieavonden

Archief

Het niet-georganiseerde intermediair heeft massaal gereageerd op de oproep om naar de voorlichtingsbijeenkomsten te komen van het Verbond van Verzekeraars, de Federatie van Assurantieclubs en de NBVA.

Volgens het organiserende bureau D&O in Hoevelaken hebben tot dusver 2.200 tussenpersonen zich aangemeld. Vier informatieavonden op 18 april (Leiden), 22 april (Eindhoven), 23 april (Utrecht) en 24 april (Assen) zijn met in totaal 1.600 deelnemers al volgeboekt. De overige tussenpersonen hebben zich ingeschreven voor de bijeenkomst op 25 april (Musis Sacrum in Arnhem) en op de extra ingelaste informatieavond op 14 mei (Jaarbeursgebouw Utrecht).
Tijdens de bijeenkomsten voor het niet-georganiseerde intermediair komen actuele thema’s aan de orde, waaronder: de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (Gidi), de wijzigingen in de Wet Assurantiebemiddelingsbedrijf (Wabb), de Financiële Bijsluiter en het wettelijk toezicht. Alle avonden beginnen om half acht. Voor aanmelding: Federatie van Assurantieclubs, tel. 033-254.20.26.

Reageer op dit artikel