nieuws

Inschrijving [NAQ] Nationale Assurantie Quiz van start

Archief

Werknemers in de verzekeringsbranche kunnen zich sinds deze week inschrijven voor de [NAQ] Nationale Assurantie Quiz op de website www.am25jaar.nl. Deze quiz wordt georganiseerd door AssurantieMagazine (AM) en Nibe-SVV en wordt mede mogelijk gemaakt door Avéro Achmea. De quiz is één van de activiteiten in het in het kader van het 25-jarig jubileum van AM volgend jaar.

Met de quiz wordt door vele branchegenoten om het hoogste AQ (Assurantie Quotiënt) gestreden en daarmee de Avéro Achmea-bokaal. De NAQ is onderverdeeld in twee voorrondes en een finale. De voorrondes worden gespeeld op de website (www.am25jaar.nl), de finale vindt plaats op het AM JubileumEvent op 15 april 2004 in Papendal.
De eerste voorronde van de quiz vindt plaats van 12 t/m 18 januari 2004. De deelnemers aan deze eerste ronde ontvangen vòòr 12 januari 2004 een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze aan de quiz kunnen deelnemen. De beste 100 deelnemers gaan door naar de tweede voorronde die gespeeld zal worden op 10 maart om 13.00 uur. De beste 25 deelnemers strijden om het hoogste AQ in de branche op 15 april 2004
Tijdens deze finale zullen ook prominenten uit de verzekeringsbranche strijden om het hoogste Assurantie Quotiënt. Prominenten die de uitdaging al hebben aangenomen zijn Dick de Bruin (NVA-voorzitter), Rob Groenemeijer (NBVA-voorzitter), Eric Fischer (Verbond van Verzekeraars), Boudewijn van Uden (Stad Rotterdam), Hans Kadiks (Nationale-Nederlanden) en Joep van den Eijkel (Dutch Insurance Group).

Reageer op dit artikel