nieuws

ING vindt koopsom Postbank beter dan die van NN en RVS

Archief

Een koopsom voor een lijfrenteverzekering kun je beter kopen bij Postbank dan bij Nationale-Nederlanden of RVS. Dat zegt moederbedrijf ING tegen haar eigen medewerkers.

De medewerkers van ING Nederland – en/of hun partners – kunnen ieder jaar gebruik maken van een koopsomaanbieding van hun werkgever. Dit jaar geeft ING e 50 premie extra voor de koopsompolis. Verder geeft Postbank een digitale camera cadeau.
In voorgaande jaren kregen de circa 30.000 ING-medewerkers diverse aanbiedingen voorgeschoteld van de verschillende ING-merken. Dit keer hebben intermediairverzekeraar Nationale-Nederlanden, loondienstmaatschappij RVS en direct-writer Postbank hun producten naast elkaar neergelegd. De conclusie: “Het beste productaanbod voor een aanvullend pensioen voor het eigen personeel is op dit moment het aanbod van Postbank”, zo valt in de ING-personeelskrant te lezen.
Volgens NN is het niet terecht om te concluderen dat een Postbank Koopsom meer kapitaal oplevert dan een NN-koopsom. “Er is niet gekeken welk product beter is dan de ander”, zegt woordvoerster Talien Willems. “Er is alleen gekeken hoe we deze aanbieding voor het concern zo efficiënt mogelijk konden doen. We wilden voorkomen dat we weer op verschillende plekken dezelfde handelingen zouden verrichten.”
Een digitale camera bij ‘de beste koopsom uit het ING-huis van dit moment’.

Reageer op dit artikel