nieuws

ING-producten te koop in Belgische supermarkt

Archief

De Belgische ING-dochter BBL is een proef gestart met de verkoop van bank- en verzekeringsproducten via vijftien supermarkten van Delhaize.

Het is in België de eerste keer dat er in een supermarkt financiële producten worden aangeboden, stellen Delhaize en BBL. Het gaat onder meer om een spaarrekening en een zogeheten hospitalisatieverzekering (een polis die de kosten van ziekenhuisopname dekt). De producten zijn niet rechtstreeks in de winkel te sluiten. Geïnteresseerden kunnen voor e 5 (dit bedrag wordt omgezet in zogeheten pluspunten) een informatiekoffer verkrijgen en vervolgens via een telefoontje naar het ING callcenter, via de antwoordstrook of door zich te wenden tot een BBL-kantoor het product aanschaffen. Ter promotie zijn er speciale actievoorwaarden van toepassing op de producten. Overigens is ING één van de weinige Nederlandse bankverzekeraars die in Nederland een dergelijk initiatief nog niet heeft opgezet.

Reageer op dit artikel