nieuws

Independer scoort meer dan miljoen zorgvergelijkingen

Archief

Tussen één december en midden januari heeft vergelijkingssite Independer een immense stroom bezoekers gehad. Het aantal vergelijkingen van zorgverzekeringen beliep meer dan een miljoen. Dit betekent een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Op het gebied van ziektekostenverzekeringen zijn tot en met 13 januari meer dan 420.000 vergelijkingen gemaakt, in de sfeer van ziekenfondsen ruim 714.000.
Binnen die laatste categorie bestaat als specifiek onderdeel de ‘Ziekenfondshulp 2004’. Hierin wordt uitgelegd welke dekkingen in het ziekenfonds zijn vervallen en vervolgens krijgen de bezoekers hulp bij het kiezen van een aanvullende verzekering. De Ziekenfondshulp telde inmiddels al meer dan 189.000 bezoekers, die samen goed waren voor ruim 333.000 vergelijkingen.

Reageer op dit artikel