nieuws

Icoa denkt aan hypotheekpartner

Archief

Icoa, de inkooporganisatie door en voor NVA-kantoren, is in gesprek over een hypotheekarrangement.

Momenteel heeft Icoa, waar vijftig NVA-kantoren bij zijn aangesloten, met negen verzekeraars een overeenkomst: Noordhollandsche van 1816, De Amersfoortse, Stad Rotterdam, Woudsend, Delta Lloyd Leven, Allianz Leven, Winterthur Leven, Arag en Fundum. Naast inkoopvoordeel hecht Icoa aan goede administratieve diensten.
De initiatiefnemers Ton Pedroli (Medemblik) en Astrid en Koenraad Frans (Bergen) zeggen te streven naar een organisatie met 100 tot 150 deelnemers. Tijdens de eerste jaarvergadering kregen zij van NVA-voorzitter Dick de Bruin, met Kettlitz & Deenik (nog) geen lid van Icoa, een compliment voor “een vliegende start”. De NVA heeft om redenen van belangenverstrengeling nooit zelf een inkoopbedrijf willen opstarten.

Reageer op dit artikel