nieuws

Ichthus-workshops financiële planning

Archief

Auteur:JB!Onverwacht einde formule Datum:28 – 08 – 2001 Rubriek:!Onverwacht einde formule Trefwoord:!Onverwacht einde formule Bestandsnaam:JB_workshops.doc

De Ichthus Academie in Rotterdam organiseert in oktober en november weer vijf workshops over financiële planning.
De onderwerpen die aan bod komen zijn: belastingen (3 oktober), beleggen en financieren (11 oktober), huwelijksvermogens- en erfrecht (17 oktober) toekomstvoorzieningen (31 oktober). Op 7 november wordt de reeks afgesloten met een zogeheten integratieve casus.
Voor leden van onder meer FFP, NBVA, NVA en de Stichting Erkennningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) zijn er per workshop drie studiepunten te verdienen. De casus levert zes punten op. De prijs per workshop is ‘ 425, voor FFP-leden ‘ 250. De workshops vinden alle ’s middags plaats in de Ichtus Hoogeschool, Posthumalaan 90 in Rotterdam. Voor meer informatie: tel. 010-439.99.89 (Ellen Kuerble) Opmerkingen:

Reageer op dit artikel