nieuws

Hypotrust voert actie voor hypotheekproduct van AXA

Archief

Het facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust voert tot eind van dit jaar een verkoopactie voor de Spaar-Optie-Hypotheek. Aan de actie zullen ruim driehonderd tussenpersonen deelnemen.

AXA heeft de Spaar-Optie-Hypotheek onlangs uit het stof gehaald. Het flexibele hypotheekproduct werd in 1995 door de toenmalige verzekeraar UAP Leven gelanceerd in samenwerking met Hypotrust. Inmiddels is het product ook toegevoegd aan het arrangement van AXA met Bouwfonds-dochter WoonNexxt.
De spaarhypotheek kent een maximum verzekerd kapitaal van e 453.780, een looptijd vanaf vijftien tot ten hoogste veertig jaar en additionele faciliteiten als voorlopige dekking (tot e 160.000), extra bijstorting, premiedepot en een premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid.
Om het hypotheekproduct te promoten, houdt Hypotrust een verkoopactie in samenwerking met het intermediair. De nieuwe productie van het intermediair wordt beloond met woonartikelen. Hypotrust onderscheidt vier categorieën nieuwe productie: e 500.000 of meer, e 750.000 of meer, e 1 mln of meer en e 2 mln en meer. De actie loopt tot eind van deze maand.

Reageer op dit artikel