nieuws

Hypotrust vernieuwt inkomensverzekering

Archief

Hypotrust heeft haar inkomensverzekering Woonborg op onderdelen aangepast. Onder meer zijn de koopsommen sterk verlaagd, aldus de dochter van Quion Groep.

De vernieuwde Woonborg-polis, waarvoor Hypotrust samenwerkt met administratiekantoor Gema en verzekeraar AIG, is inmiddels geïntroduceerd bij het intermediair. De productvernieuwing omvat onder meer een verlaging van de koopsommen met maximaal 36%. Een koopsom is mogelijk voor vijf of tien jaar; die voor vijftien en twintig jaar zijn komen te vervallen, aldus de geldverstrekker. Behalve tegen koopsom kan de polis voortaan tegen maandpremie worden gesloten. Ook bestaat de mogelijkheid om na afloop de polis voort te zetten tegen maandpremie zonder medische verklaring.
De polisdekking is verder beperkt. Twee voorwaarden zijn geschrapt: de waardevermindering woning en extra woonlasten. Financiering tot 128% van de executiewaarde, dus inclusief de Woonborg-koopsom, blijft wel mogelijk. De woonlasten kunnen tot maximaal e 2.000 per maand worden verzekerd.
Om de verkoop van het product te stimuleren, heeft Hypotrust een actie afgekondigd die loopt tot eind augustus. De twee best producerende assurantiekantoren worden beloond met een ballonvaart en diner voor drie personen.De provisie voor het intermediair bedraagt 30% over de koopsom of de som van de maandpremies.

Reageer op dit artikel