nieuws

Hypotheekshop start renteservice

Archief

De Hypotheekshop biedt sinds kort een e-mailservice aan, die wekelijks de actuele hypotheekrentes weergeeft. Verder is Lodewijk van der Heijden benoemd tot nieuwe directeur.

Via de site www.hypotheekshop.nl kunnen bezoekers zich opgeven voor de Actuele Rente Service, een wekelijks e-mailbericht waarin wordt voorspeld hoe de rente zich zal gaan ontwikkelen. Verder worden per hypotheekvorm van de goedkoopste vijf geldverstrekkers waar De Hypotheekshop zaken mee doet de laagste rentestanden gegeven voor rentevastperiodes van één tot en met dertig jaar. In totaal werkt de keten samen met ongeveer zeventig geldverstrekkers. “We hebben gekozen voor een wekelijks bericht, omdat de rentes enorm snel variëren”, zegt een woordvoerder.
Nieuwe directeur
Lodewijk van der Heijden (42) is Robert van Veelen opgevolgd als directeur bij De Hypotheekshop. Van Veelen heeft de functie na het vertrek van Niek Nusmeijer (nu Huis & Hypotheek) ad interim vervuld. Hij treedt per 1 april weer toe tot de raad van commissarissen. Van der Heijden komt van uitzendorganisatie Vedior, waar hij directeur Operations was. De bedrijfseconoom was daarvoor werkzaam bij Albert Heijn, ABN Amro en zakenbank J.P. Morgan.
De Hypotheekshop (180 vestigingen) boekte vorig jaar een aan hypotheken gerelateerde omzet van e 2,5 mld.

Reageer op dit artikel