nieuws

Hypotheekomzet DBV meer dan de helft gegroeid

Archief

DBV Hypotheken heeft vorig jaar de omzet aan verstrekte hypotheken met 51,5% vergroot tot e 1,17 (0,78) mld.

Ondanks de marktbrede verwachting dat 2004 een beduidend minder hypothekenjaar wordt, heeft DBV zich een groei van 20% ten doel gesteld. DBV voert een vijftal hypotheekvormen, waaronder Spaarinvest (spaarhypotheek), Life Invest (hybride), Flexinvest (traditioneel leven met garantie en beleggingen), Global Invest (individueel vermogensbeheer) en aflossingsvrije hypotheken. De totale hypotheekportefeuille is vorig jaar toegenomen tot ongeveer e 3,65 mld.
Overigens heeft DBV in december 2003 een portefeuille van e 375 mln gesecuritiseerd onder de naam Holland Homes 2. De eerste securitisatie was in 2000 onder de naam Holland Homes 1.

Reageer op dit artikel