nieuws

HypotheekCompany kiest ‘kantoor van het jaar’

Archief

Adviesketen HypotheekCompany heeft tijdens een eindejaarsbijeenkomst de vestiging in Urk uitgeroepen tot ‘kantoor van het jaar’.

Het kantoor kreeg de titel vanwege goede prestaties op het gebied van kwaliteitsvisie en klantgerichtheid, betrokkenheid bij de formule en de profilering van het kantoor. HypotheekCompany Urk is sinds januari 2002 lid en ontving een waardecheque ter besteding aan extra marketingcampagnes in 2003.
Tijdens de bijeenkomst werden verder onder meer de zes nieuwste toetreders (Maastricht, Sneek, Emmen, Zoeterwoude, Hellevoetsluis en Dordrecht) aan de groep voorgesteld. HypotheekCompany telt inmiddels 29 kantoren. Daaraan worden binnenkort waarschijnlijk drie nieuwe kantoren toegevoegd.
Hans Nentjes (links) en Bert Brouwer (rechts) van HypotheekCompany Urk ontvangen een cheque uit handen van directeur Christian Dijkhof.

Reageer op dit artikel