nieuws

HypotheekCompany boekt forse groei

Archief

Hypotheekadviesketen HypotheekCompany heeft vorig jaar een hypotheekomzet geboekt van e 180 (73) mln, een toename van bijna 250%.

Er werd voor e 36 (25) mln aan gekoppelde levensverzekeringen gesloten. Het aantal vestigingen kwam eind 2003 uit op 37, tegen 29 een jaar eerder. Met vijf kantoren wordt nog gesproken over toetreding. Van der Poel & Partners uit Tilburg werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uitgeroepen tot ‘kantoor van het jaar 2003’. De prijs, bestaande uit een waardecheque ter besteding aan extra marketingcampagnes, werd uitgereikt vanwege “de uitstekend geleverde performance als kwaliteitskantoor op hypotheekgebied”.
Marc van der Poel (rechts) krijgt de waardecheque uit handen van topondernemer Hennie van der Most.

Reageer op dit artikel