nieuws

Hypotheekadvies Aon-klanten uitbesteed aan De Hypotheker

Archief

Makelaar Aon heeft een overeenkomst gesloten met De Hypotheker. De keten gaat voor de werknemers van de bedrijven die verzekerd zijn bij Aon het hypotheekadvies verzorgen.

De Hypotheker wordt ingeschakeld voor hypotheekadvies binnen het employee-benefitspakket van Aon. “Aon is het grootste intermediair op het gebied van EB in Nederland”, zegt Hypotheker-directeur Bas Millenaar. “De adviseurs krijgen echter veel vragen over hypotheken. Aan die vraag kon Aon niet goed voldoen. Zij hebben toen aan een aantal partijen gevraagd of zij het hypotheekadvies voor hen wilden verzorgen en uiteindelijk is de keuze op ons gevallen.” De inzet van De Hypotheker blijft beperkt tot advies over hypotheken.
Er zijn geen afspraken gemaakt over vergoedingen voor gesloten hypotheken. “We leveren al geld in doordat we een aantal extra’s beschikbaar stellen”, zegt Millenaar. Klanten die een hypotheek sluiten, krijgen een laagste-prijsgarantie. Verder geeft de keten een gratis bankgarantie af en krijgen hypotheeksluiters een korting van bijna 50% op taxaties. Volgens Aon boort De Hypotheker met de samenwerking een markt van duizenden potentiële klanten aan.

Reageer op dit artikel