nieuws

Hulpverlening Univé naar SOS International

Archief

Univé brengt haar hulpverlening voor diverse schadeverzekeringen per 1 januari onder bij de alarmcentrale SOS International. Deze alarmcentrale gaat de hulpverlening uitvoeren onder de naam Univé Alarm Service.

Univé besteedde haar hulpverlening voor de zorg-, motorrijtuigen- en recreatieverzekeringen (o.m. reis en pleziervaartuigen) uit aan diverse alarmcentrales. De wens tot centralisering van deze activiteiten bij één uitvoeringsorganisatie leidde tot de samenwerking met SOS International (180 medewerkers), die eigendom is van Europeesche (65%) en Interpolis (35%).
Per 1 januari is één telefoontje naar Univé Alarm Service (020-651.51.11) voldoende. In geval van autoschade kan de alarmcentrale dan zorgen voor vervangend vervoer en het transport van de auto naar huis. Ook kan de alarmcentrale optreden als bemiddelaar, als een verzekerde plotseling moet worden opgenomen in het ziekenhuis of bij eventuele repatriëring.
SOS International zegt samen te werken met in totaal zestig banken en verzekeraars, waaronder Amicon, ASR, CZ Groep, Europeesche en Interpolis.

Reageer op dit artikel