nieuws

Hoogendoorn na 32 jaar weg bij Nieuwerbrug

Archief

Directeur Willem Hoogendoorn van Onderlinge Nieuwerbrug & Omstreken gaat per 1 mei met vervroegd pensioen. Hij is 32 jaar in dienst van de onderlinge.

Bij zijn aantreden in 1971 als administrateur van de onderlinge was Hoogendoorn verantwoordelijk voor circa 450 relaties met uitsluitend eenvoudige brandverzekeringen. Inmiddels telt de portefeuille meer dan vierduizend relaties met brand- en variaverzekeringen, goed voor een premievolume van e 2 mln. De bezetting op het kantoor in Nieuwerbrug bestaat nu uit acht medewerkers.
De lokale (brand)onderlinge blijft vooralsnog zelfstandig “Afgezien van een kortstondige vrijage met Novo, inmiddels Univé, is de onderlinge altijd zelfstandig geweest. Een samenwerking met Univé ketste af op de keiharde eis dat 90% van de productie bij Univé zou moeten worden ondergebracht.”
Vanwege zijn verdiensten voor de onderlinge Nieuwerbrug & Omstreken biedt het bestuur de scheidende directeur een receptie aan op vrijdag 25 april (16.00-19.00 uur) in restaurant ’t Grauwe Paard in Nieuwerbrug. Daar is tevens gelegenheid om de nieuwe directeur, Adri de Groot (47) de hand te drukken. De Groot was geruime tijd in dienst van het assurantiebedrijf van de Rabobank-organisatie.
Willem Hoogendoorn
Adri de Groot

Reageer op dit artikel