nieuws

Hooge Huys ververst aanbod universal-life

Archief

Hooge Huys heeft tijdens een speciale bijeenkomst voor tussenpersonen in Fort Voordorp (Groenekan) zeven nieuwe universal-lifeverzekeringen geïntroduceerd.

Hooge Huys zegt goed naar de markt en de klant te hebben geluisterd. De maatschappij prijst de eigen producten met termen als innovatief, slim, transparant en scherp geprijsd. Er volgen voor het intermediair nog veertien workshop (“ontbijt- of borrelsessies”), met als thema ‘Levensverhalen’. “Want het succesvol verkopen van levensverzekeringen begint met het luisteren naar levensverhalen. Alleen dan kan een financieel adviseur de consument een advies op maat geven”, aldus directeur Verkoop Hans Wilkes.
Drie van de zeven verzekeringen zijn bedoeld voor de aflossing van een hypotheek. De basisversie is de Opstap Hypotheekverzekering, waarbij premies belegd worden in negen beleggingsfondsen van SNS. De variant Doorgroei biedt zestien fondsen, een ‘premiemonitor’ (jaarlijks toetsing van waardeopbouw en beleggingsdoel), meerdere dekkingsmogelijkheden voor overlijden en arbeidsongeschiktheid en de hypotheekrenterekening (gegarandeerde rente die gelijk is aan de hypotheekrente). De variant Comfort ten slotte biedt als extra dekkingsmogelijkheid nog ongevallen.
De andere vier polissen zijn bedoeld voor vermogensvorming: Pensioengat Verzekering, Privé Pensioen, Vrij Vermogen Verzekering en Studiebeurs Verzekering. Er zijn variaties in het aantal beleggingsfondsen (negen of zestien), dekkingen voor overlijden en arbeidsongeschiktheid en een verzorgersdekking (Studiebeurs Verzekering).

Reageer op dit artikel