nieuws

Holtvlüwer verlaat NIA

Archief

Directeur en mede-aandeelhouder Gerald Holtvlüwer stapt per 1 januari uit inkoopcombinatie NIA. Hij heeft zijn 60% van de aandelen verkocht aan compagnon Henk Hulzebosch.

Holtvlüwer gaat zich bezighouden met ontwikkelingswerk. “Toen we vier jaar geleden begonnen met NIA, wilde ik een mooi bedrijf opbouwen. Ik heb mij toen voorgenomen om, als ik de kans kreeg, mijn aandelen te verkopen en iets terug te doen voor het geld dat ik heb verdiend.” Het verzekeringswereldje zegt Holtvlüwer echter nog niet vaarwel. “Ik ben een businessplan aan het opzetten voor de verkoop van producten via het intermediair. Alle winst daaruit wil ik weer gaan investeren in ontwikkelingsgebieden.”
NIA verhuist per 1 januari naar een nieuw pand in Assen. “We gaan naar het voormalige gebouw van de Drentse radio en tv. Dat is een grote villa die voldoende ruimte biedt voor onze vijftig medewerkers.” Voor Holtvlüwer wordt geen vervanging gezocht. Het management van de inkoopcombinatie, die inmiddels negenhonderd aangesloten tussenpersonen heeft, is onlangs uitgebreid met Alco Eding (hoofd Binnendienst), Berend van Dalfzen (hoofd Buitendienst) en een Hilma Broekveldt (hoofd Interne Organisatie).
Gerald Holtvlüwer verdwijnt niet helemaal uit de verzekeringswereld.

Reageer op dit artikel