nieuws

Hoge onderscheidingen voor (ex)bestuurders

Archief

De jaarlijkse lintjesregen leverde vier (hoge) onderscheidingen op voor (ex)bestuurders in de verzekeringsbranche.

De hoogste onderscheiding was weggelegd voor Durk Brands, tot begin dit jaar bestuursvoorzitter van ING en lid van de overheidscommissie voor tegemoetkomingen bij rampen en calamiteiten. Hij werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.
Tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau werden benoemd: president-directeur Boertjes van intermediairsketen Meeùs (Aegon); Ton Oster, wethouder van Capelle aan den IJssel en voormalig directeur Zakelijke Markt Leven van Aegon; E.Q.F. Klomp, directievoorzitter SNS bank Limburg, en dr. ir T. de Boon, algemeen directeur van Rabobank Tilburg-Goirle.
Stafmedewerker B.L.M. Bakker van Eurolloyd Verzekeringen werd lid in de Orde van Oranje Nassau. Bakker die meer dan veertig jaar in dienst is van Eurolloyd, gaat in de loop van dit jaar met pensioen.

Reageer op dit artikel