nieuws

Heijmeriks laat het er niet bij zitten

Archief

Maarten Heijmeriks, algemeen directeur van de Heijmeriks Groep, is blij met de opheffing van alle in het kader van een strafrechtelijk onderzoek gelegde beslagen.

Het Openbaar Ministerie had tot deze beslagen besloten op basis van vermoedens dat Heijmeriks voor miljoenen guldens aan premies zou hebben achtergehouden in de zaak Verzekerd Keur (zie AM 2000, nr.16,pag. 3).
Heijmeriks: “Ik ben blij met dit standpunt van Justitie, maar dit neemt niet weg dat zowel mijn onderneming als ik door alle ontstane commotie en beschuldigingen in zowel morele als materiële zin zwaar gedupeerd zijn. Alle daarvoor verantwoordelijken zal ik zeker de rekening presenteren.”
Volgens hem heeft PriceWaterhouseCoopers een berekening van de gemiste omzet gemaakt en kwam daar een bedrag van boven de f 10 mln uit.

Reageer op dit artikel