nieuws

H+D en Extenso bundelen ‘zware’ expertise in TraXo

Archief

Hettema + Disselkoen (afdeling Transport) en Extenso, beide behorend tot de Bartok Groep, hebben hun activiteiten op het gebied van schade- en toedrachtsonderzoek met betrekking tot zwaar materieel en transportmiddelen gebundeld onder de naam TraXo.

De nieuwe werkmaatschappij TraXo, die op landelijke schaal actief zal zijn, is vandaag (1 november) met zes vaste medewerkers operationeel geworden. Dit gebeurt onder leiding van Bob Halsema, die tevens lid is van de algemene directie van de Bartok Groep. Het managementteam van TraXo bestaat verder uit Paul Schenk (organisatorisch) en Wijtze Visser (operationeel).
De aandachtsgebieden van TraXo zijn zwaar materieel (zoals grondverzetmachines, landbouwmachines en -werktuigen), wegtransportmiddelen en intern transport.
TraXo is gevestigd aan de Deimoslaan 5, 1702 CK Heerhugowaard; tel. 072-57.57.757; fax 072-57.57.755.
Bob Halsema

Reageer op dit artikel