nieuws

Gulden Adviseursgroep breidt uit

Archief

Franchsieketen Gulden adviseursgroep is uitgebreid met twee nieuwe vestigingen. De keten telt nu twintig kantoren.

Vorige maand trad Duinstede Hypotheken te Den Haag toe tot de groep. Begin deze maand heeft ook Financiële Partners uit Son zich aangesloten. De Gulden Adviseursgroep is eind vorig jaar begonnen met het werven van nieuwe franchisenemers. Dat resulteerde eerder dit jaar al in de aanstelling van advieskantoor Verhoeven te Hank. Met nieuwe kandidaten wordt nog gesproken. Voor eind dit jaar verwacht de keten nog zeker twee nieuwe franchisenemers te werven.
De Gulden Adviseursgroep hanteert een soft-franchiseformule met als doel het intermediair te ondersteunen bij de profilering als adviseur in financiële diensten. De diensten worden modulair aangeboden en zullen op termijn worden uitgebreid met diensten op het gebied van inkoop en marketingondersteuning. Franchisenemers zijn vrij om extra modules af te nemen.

Reageer op dit artikel