nieuws

Gulden Adviseursgroep biedt diensten nu modulair aan

Archief

De in Amsterdam zetelende franchiseorganisatie Gulden Adviseurs wil meer assurantiebemiddelaars aan zich gaan binden door haar diensten modulair aan te bieden.

De organisatie ziet als doorlopende ontwikkeling dat franchisenemers meer vrijheid willen, zodat zij zelf deels het beleid van hun kantoor kunnen bepalen. Zelfstandig adviseurs willen daarentegen juist meer ondersteuning, zodat zij zich op de advisering kunnen richten. Kortom, omdat de ideale werkwijze voor iedere adviseur anders is, heeft de Gulden Adviseursgroep besloten haar diensten voortaan modulair aan te bieden.
Gulden Adviseurs kent brede arrangementen (onder meer via de gelieerde inkooporganisatie Finsys) en gaat prat op zeer gunstige provisieregelingen, een eigen verwerkingscentrale en georganiseerde marketingactiviteiten.
Modules
De modules omvatten zowel marketinginstrumenten als administratieve elementen. Zo kunnen op termijn deelnemers vanuit hun eigen kantoor gebruik maken van het administratieve systeem van de groep. “Dit spaart niet alleen de kosten van eigen assurantie- en administratiesoftware, maar biedt ook enorme efficiencyvoordelen”, aldus de organisatie. De Gulden Adviseursgroep ontwikkelt ook een eigen productlijn, die tot dusver bestaat uit de universal-lifeverzekering (Gulden Fin-All-Flex Plan) en een woonlastenverzekering (Gulden WoonPlan).
Bij de organisatie zijn momenteel achttien kantoren aangesloten, verdeeld over zes provincies: Noord-Brabant (negen), Zuid-Holland (drie), Gelderland (drie) en Overijssel, Utrecht en Limburg (elk één).

Reageer op dit artikel