nieuws

Grote campagne van Pensioenkijker

Archief

Diverse (pensioen)koepels starten volgende maand onder de noemer ‘Pensioenkijker’ een grootscheepse campagne om het pensioenbewustzijn van Nederlanders te vergroten.

Voor de gelegenheid is een speciale Stichting Pensioenwijzer.nl opgericht. Deelnemende partijen in de stichting zijn het Verbond van Verzekeraars, de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen, de Unie van Beroepspensioenfondsen, de Consumentenbond, het Nibud, de Ombudsman Pensioenen, het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenorganisaties en de vakbonden CNV en FNV. Het bestuur wordt voorgezeten door Elske ter Veld, oud-staatssecretaris Sociale Zaken en als adviseur verbonden aan Nationale-Nederlanden.
De website www.pensioenkijker.nl wordt volgens planning op 15 maart opengesteld. Op die dag geeft huidig staatssecretaris Marc Rutte het startsein voor een campagne die het onderwerp pensioen dichter bij de burger moet brengen.

Reageer op dit artikel