nieuws

Gratis alarminstallatie bij SNS Veilig Wonen Hypotheek

Archief

SNS Bank is deze week gestart met de verkoop van de Veilig Wonen Hypotheek. Klanten krijgen een gratis alarminstallatie ter waarde van e 1.280. Aan het product is verder een woonlastenverzekering gekoppeld.

De Veilig Wonen Hypotheek is een combinatie van een beleggings- of spaarhypotheek van SNS, de alarminstallatie en een woonlastenverzekering die dekking biedt vanaf 45% arbeidsongeschiktheid. De polis is samen met Hooge Huys ontwikkeld. De koopsom kan in de lening worden meegefinancierd tot boven 125% van de executiewaarde, wat een maandlast van ongeveer e 12 meebrengt.
Voor de alarminstallatie wordt samengewerkt met het bedrijf Easy Safe, dat de installatie verzorgt. De installatie is op afstand bedienbaar, bestaat uit bewegings- en rookmelders en is aangesloten op een centrale, die dagelijks controleert of de alarminstallatie nog werkt. De klant betaalt zelf de abonnementskosten van e 135 per jaar. De installatie levert een Borg-certificaat ‘doelmatig beveiligde woning’ op, waardoor 15% korting wordt gegeven op een inboedelverzekering.
Campagne
SNS is rond de hypotheek een campagne gestart die bestaat uit radio- en tv-spots en aanplakbiljetten die veel weg hebben van verkiezingsposters. Op de posters is het hoofd te zien van Rein Wispelweij, directeur Hypotheken van SNS Bank, die ook de radiospots heeft ingesproken. De bank afficheert zich onder de noemer ‘lijst 2’ als tweede hypotheekverstrekker van ons land.
De hypotheekportefeuille omvatte eind vorig jaar e 28.433 mln bij een totaal in ons land uitstaand hypotheekbedrag van e 350 mld: een marktaandeel van 8,1%. Rabobank is marktleider met een aandeel van ruim 25%. De hypotheekproductie van SNS Bank bedroeg in 2002 ruim e 5 mld, goed voor een aandeel van 6,1%. “Een jaar geleden waren wij nog de vijfde geldverstrekker”, zegt Wispelweij. SNS richt zich met de hypotheek op klanten tussen de 25 en 50 jaar.
Rein Wispelweij fungeert als ‘lijsttrekker’ voor de Veilig Wonen Hypotheek.

Reageer op dit artikel