nieuws

Gratis abonnement AM voortzetten?

Archief

AssurantieMagazine (AM) start op 17 september met de nieuwe voortzettingsactie: krap dertigduizend abonnees en tienduizend prospects zullen worden benaderd voor een gratis jaarabonnement op het nog altijd meest gelezen vak(nieuws)blad van de verzekeringsbranche.

Anders dan voorheen wordt de AM-voortzettingsactie dit keer niet ineens uitgevoerd maar in vijf tranches van elk bijna zesduizend abonnees. Op 17 september wordt de eerste groep abonnees aangeschreven. Zij krijgen een formulier waarop moet worden aangegeven of toezending van het tijdschrift op prijs wordt gesteld, en of de persoonlijke gegevens nog overeenstemmen. Als deze gegevens administratief zijn verwerkt, is de volgende groep abonnees aan de beurt. Nieuw is dat de huidige abonnees het formulier ook online kunnen invullen en versturen (www.amweb.nl/open/voortzettingsactie.html).
Abonnees die hun formulier niet of niet tijdig terugsturen, verspelen hun gratis abonnement. Overigens, geeft ook het (tijdig) terugsturen van het woortzettingsformulier geen recht op een gratis abonnement; bepalend is of lezers voldoen aan de vastgestelde voorwaarden. Nieuwe abonnees die aan deze criteria beantwoorden, betalen eenmalig een inschrijfbedrag van ( 75. Lezers die buiten de vastgestelde doelgroep vallen, kunnen zich abonneren tegen betaling van ( 160 per jaar. Nieuwe studenten betalen een aangepast tarief van ( 85 per jaar.
De voortzettingsactie, die wordt uitgevoerd conform de spelregels van het Nederlands Uitgeversverbond (groep vaktijdschriften), zal naar verwachting begin juli volgend jaar zijn afgerond. Voor vragen en/of opmerkingen over de voortzettingsactie kan contact worden gezocht met AssurantieMagazine, postbus 196, 2740 AD Waddinxveen, tel. 0900-202.00.68 (( 1 p.m.).

Reageer op dit artikel