nieuws

Goudse verhoogt brandpremies voor bedrijven

Archief

De Goudse verhoogt met ingang van de prolongaties van oktober de brandpremies voor bedrijven met 15%. Deze verhoging geldt zowel voor rubriek inventaris/goederen als voor bedrijfsgebouwen en bedrijfsschade.

Bij de inventaris/goederenverzekering blijft de hoogte van het eigen risico voor kleine schades ongewijzigd, indien dit al minimaal e 250 bedraagt. Voor bedrijven met een lager of geen eigen risico, wordt dit op e 250 gebracht.
Voor polissen die bij de ‘oude’ Goudse lopen, wordt de verhoging in een brief aangekondigd. Als het om een voormalige Tiel-Utrechtverzekering gaat, wordt de informatie op het polisaanhangsel opgenomen.
Bepaalde groepen bedrijven, waaronder bedrijven met risico’s met een gecumuleerd verzekerd bedrag van e 2,5 mln, zullen afzonderlijk worden beoordeeld.

Reageer op dit artikel