nieuws

Goudse: meer opties bij Flexx Compleet Hypotheek

Archief

De Goudse heeft enkele extra opties toegevoegd aan de Flexx Compleet Hypotheek.

Aan de Flexx Compleet Hypotheek zijn drie mogelijkheden toegevoegd. De koopsom voor de hypotheek-aov kan nu worden meegefinancierd tot 130% van de executiewaarde. Daarnaast kan, wanneer het inkomen van de klant ontoereikend is om de volledige lening te kunnen dragen, een apart verpande beleggersrekening worden geopend om het inkomen aan te vullen. Verder is een plafondrente geïntroduceerd met een rentevaste periode van vijf of tien jaar. Rentestijgingen worden doorberekend tot aan de vastgestelde maximale rente.
Tussenpersonen kunnen met de hypotheeksoftware van De Goudse voor alle hypotheekvormen online een offerte aanvragen en ontvangen.

Reageer op dit artikel