nieuws

Goudse komt met basis-hypotheek

Archief

De Goudse heeft het hypothekenaanbod uitgebreid met de Flexx Basis Hypotheek. Verder zijn de rentetarieven van de Flexx Maximaal Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Met de Flexx Basis Hypotheek (geldverstrekker Bank of Scotland) kan maximaal 100% van de executiewaarde worden geleend. Daardoor wordt een lagere rente gehanteerd dan voor de Flexx Maximaal Hypotheek, die wordt verstrekt tot 125% van de executiewaarde. Bij het nieuwe product, feitelijk hetzelfde als de Economy Hypotheek van Bank of Scotland maar dan onder Goudse-label, kan worden gekozen uit rentevaste periodes van 1, 5 en 10 jaar. Maximaal is 90% van de executiewaarde aflossingsvrij te lenen. Op de Flexx Maximaal Hypotheek wordt nu extra korting gegeven aan klanten die de hypotheek sluiten met NHG.
De Goudse verwacht dit jaar voor ruim e 450 mln aan hypotheken te sluiten.

Reageer op dit artikel