nieuws

Goudse geeft rokers korting op gezinspakket

Archief

De Stichting Rokersbelangen heeft voor de aangesloten rokers een pakket gezinsverzekeringen gesloten bij de Goudse. Met andere verzekeraars wordt gepraat over een ziektekostenpolis.

Het verzekeringspakket voor rokers maakt deel uit van het Rokers loyaliteitsprogramma waarmee de Stichting Rokersbelangen (SRB) vorige week van start is gegaan. “Deelnemers aan dit programma krijgen 10% tot 15% korting op onder meer opstal/inboedelpolissen, autoverzekeringen, avp’s en reispolissen”, zegt Wim Lagendijk van Hilhorst & Lagendijk (Maarssen) die het pakket heeft ingekocht bij de Goudse. Het kortingspercentage is afhankelijk van het product, maar ook van het specifieke risico, zoals het type auto.
“In tegenstelling tot krantenberichten omvat het pakket geen ziektekostenverzekering”, zegt Lagendijk. “Dat wilde de Goudse beslist niet. We praten hierover met een paar ziektekostenverzekeraars.” Lagendijk wil niet zeggen of ook gepraat wordt met Geové RZG die zich graag richt op affinity groups.
SRB-woordvoerder Ton Wurtz: “Het loyaliteitsprogramma heeft als doel de stigmatisering van rokers te verminderen. Tegen een contributie van e 7,5 contributie per jaar bieden wij de deelnemers, behalve goedkopere verzekeringen, een eigen juridische informatietelefoon en Match, een bureau dat rokers bij elkaar brengt.” Ook zullen er regelmatig diverse aanbiedingen met korting zijn. Ze worden onder meer aangeboden via de websites www.rokersbelangen.nl of www.rokersloyaliteitsprogramma.nl.

Reageer op dit artikel