nieuws

Goudse bundelt Leven en Schade in ‘Intermediair’

Archief

In de nieuwe concernstructuur gaat De Goudse van vier naar drie business-units: Zorg & Inkomen, Expatriates & Reis en Intermediair. Laatstgenoemde bestaat uit een bundeling van het leven- en schadebedrijf.

De directie van de business-unit Intermediair wordt waargenomen door bestuurslid Erno Kleijnenberg; Michel van Dam is er benoemd tot commercieel directeur. Michiel de van der Schueren, die directeur van de BU Schade was, “heeft besloten zijn carrière buiten De Goudse voort te zetten”, aldus het concern, dat zegt zijn vertrek te betreuren.
De verkooporganisatie van de BU Intermediair wordt geleid door Leo Moerman en die van Zorg & Inkomen door Bernardo Walta.
Bij de business-unit Zorg & Inkomen gaat het feitelijk om het omdopen van ‘Employee Benefits’ en blijft de leiding in handen van Peter Leermakers. De business-unit Expatriates & Reis is de voortzetting van Gouda International. Hier blijft Frans van der Kroft aan het roer.

Reageer op dit artikel