nieuws

GlasGarage

Archief

Autoruithersteller GlasGarage heeft nieuwe vestigingen geopend in Lelystad, Dronten, Veenendaal en Barneveld. Volgende maand komen daar vestigingen in Amersfoort, Appingedam en Culemborg bij. De keten heeft met 75 vestigingen naar eigen zeggen de grootste landelijke dekking.

Motsilobranden
Erasmus-dochter NOWM heeft een speciale blusunit ontwikkeld voor het bestrijden van branden in motsilo’s. Branden in deze silo’s, die gebruikt worden voor de opslag van zaagsel, worden soms weken later ontdekt en leveren het gevaar van stofexplosies op. Met de nieuwe unit, Mobra genaamd, kan de brand sneller en effectiever worden geblust.
EAC en Goudse
Bij het Europees Assurantie Centrum (EAC) kunnen nu ook de Basis Hypotheek en de Maximaal Hypotheek worden gesloten van De Goudse. Inkoopcombinatie EAC (Lelystad, zeventig kantoren) is in mei opgericht en heeft volmachten van Argenta, GMAC en BLG.
Aegon en TFC
Aegon gaat de activiteiten van dochter Transamerica Finance Corporation (TFC) op het gebied van leasing van zeecontainers (waarde een kleine e 1 mld) en Europese opleggers (e 0,3 mld) verkopen. Aegon kocht TFC in 1999 en verkocht vorig jaar al de meeste activiteiten aan General Electric.
Dienst Hamer
Taxatiebureau Hamer (elf vestigingen) biedt het intermediair sinds kort de gelegenheid zich te presenteren op www.hamertaxaties.nl. Klanten die hun postcode invullen, krijgen hypotheekadviseurs te zien met wie wordt samengewerkt. Sluit de klant een hypotheek en doet Hamer de taxatie, dan neemt de adviseur e 400 van de taxatiekosten voor zijn rekening.

Reageer op dit artikel