nieuws

Gidi-generator beschikbaar voor assurantiekantoren

Archief

De Stichting Implementatie Gidi heeft op haar website een Gidi-generator gezet, waarmee het intermediair zijn eigen Advieswijzer kan samenstellen.

De Advieswijzer is gebaseerd op de modelteksten van het Verbond van Verzekeraars, de NVA en de NBVA. De Stichting Implementatie Gidi hoopt dat de ‘generator’ bijdraagt aan een versnelde implementatie van de Advieswijzer.
Als men op de site van de Stichting (www.gidi.info) kiest voor de button Advieswijzer en zich aanmeldt met gebruikersnaam en wachtwoord, kan gestart worden met de samenstelling van de Advieswijzer. Door het aanvinken of afvinken van mogelijkheden wordt de Advieswijzer samengesteld. De Advieswijzer is ook samen te stellen via de website www.gidisite.nl.
Er zijn drie mogelijkheden: het bestand kan als PDF-bestand samengesteld worden, als tekstbestand of als online Advieswijzer. Voor deze laatste variant moet de tussenpersoon e 150 betalen, de andere zijn gratis. @PLI = De Gidi-generator is ontwikkeld door het internetadviesbedrijf DenK. Al begin dit jaar had dit bedrijf een online Gidi-generator ontwikkeld. Een papieren variant was er niet. Op verzoek van de Stichting Implementatie Gidi is een papieren versie ontwikkeld.

Reageer op dit artikel