nieuws

Gidi

Archief

De NBVA heeft zich bereid verklaard om de Gedragscode Informatie Dienstverlening Intermediair (Gidi) volledig te onderschrijven.

De ledenvergadering ging vorige week unaniem akkoord met het voorstel van het bestuur om de naleving van de gedragscode op te nemen in de NBVA Gedragsregels. De gedragscode waaraan de branche zich vrijwillig kan conformeren, schrijft assurantiekantoren onder meer voor hun klanten adequaat te informeren over de dienstverlening, begeleiding en service die zij moeten bieden.
Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van bestuurslid Wim Koot, die sinds zijn benoeming medio vorig jaar tot voorzitter van de postenbank DAK, deze functie niet langer mag vervullen. Hij werd opgevolgd door Clement Maussen (36), directeur/eigenaar van Triade Spaar-, Hypotheek- en Pensioenadviesbureau in Nuth en Zaltbommel. Ook werd afscheid genomen van voormalig NBVA-secretaris Boudewijn van Uden die per 1 april directeur Intermediaire Zaken is geworden bij ASR. Hij en zijn gezin kregen onder meer een volledige verzorgde reis naar Disneyland in Parijs aangeboden. Verder werd afscheid genomen van extern adviseur Frans van den Berg.

Reageer op dit artikel