nieuws

Gert van de Sande gaat straks in de vut

Archief

Marketingdirecteur Gert van de Sande vertrekt volgende maand bij assurantiemakelaardij Marsh om van de vut te gaan genieten.

Van de Sande heeft er een dienstverband van 31 jaar opzitten: de langste periode bij Mees & Zoonen en na de fusie met makelaar Marsh&McLennan nog vier jaar bij de nieuwe combinatie Marsh.
Hij is daarbuiten ook zeer actief geweest in de branche. Zo was Van de Sande onder meer actief in het bestuur van de Rotterdamse assurantieclub VPV, waarin hij in 1982 de voorzittershamer in handen kreeg.
Op het sportieve vlak was hij bijna overal voor te porren. Van de Sande is de oprichter van het Rotterdamse Beurs Hockeyteam, dat vorig jaar zijn 25-jarig bestaan vierde. Het team werd door hem in het leven geroepen voor de eerste editie van het landelijke Assurantie Hockey Toernooi in Den Haag. Hij was later nauw betrokken bij het roei-evenement de Mees & zoonen regatta. Op 6 september neemt Van de Sande afscheid van de branche tijdens een receptie (17.00-18.30 uur) in het bedrijfsrestaurant van het Rotterdamse hoofdkantoor aan de Marten Meesweg 50.

Reageer op dit artikel