nieuws

Gerling NCM opent kantoor op Curaçao

Archief

Kredietverzekeraar Gerling NCM heeft een kantoor geopend op Curaçao.

Het management van het nieuwe kantoor wordt verzorgd door de Antilliaanse onderneming De Sola & Kluyver Financial Solutions. De leiding is in handen van Michael de Sola en Albert Kluyver. “We hadden de keuze tussen het opstarten van een nieuw verzekeringsbedrijf of het laten managen van een nieuw filiaal door een gevestigde onderneming”, zegt Bas Sepers, directeur Nederland bij Gerling NCM.
In eerste instantie worden alleen (export)kredietverzekeringen verkocht; op termijn moeten ook andere produten aangeboden gaan worden. Kluyver ziet perspectieven voor regionale bedrijven. “In de naburige landen wordt geen exportkredietverzekering aangeboden; het zal voor die ondernemers interessant worden om zich hier te vestigen.”
De nieuwe vestiging is een filiaal van NCM, dat eind vorig jaar door Swiss Re werd verkocht aan het Duitse Gerling. De combinatie Gerling NCM is de op één na grootste kredietverzekeraar ter wereld.

Reageer op dit artikel