nieuws

Geové RZG verhoogt de ziektekostenpremies met 11%

Archief

Volgend jaar gaan bij Geové RZG de premies voor de ziektekostenproducten met 11% omhoog.

Geové RZG, die vanaf volgend jaar Geové heet, voert een premieverhoging door van 11% voor de courante en minder courante producten, zoals de Alert, Easy Living en Keuzepolis. Bij Geové worden de polissen met een eigen risico niet, zoals gebruikelijk, met een hoger percentage verhoogd. In plaats hiervan zijn de eigen-risicobedragen die begin dit jaar door de eurconversie niet meer uitkwamen op ronde bedragen, naar boven afgerond. Dit laatste geldt niet voor de ZorgSelect en de Variant die begin dit jaar zijn gelanceerd. Voor deze polissen betaalt iedereen 11% meer, waardoor de verzekerden met een eigen risico een voordeeltje hebben.
De aanvullende tandartsverzekering stijgt met 11%, de overige aanvullende verzekeringen met 8%.
De nominale ziekenfondspremie wordt e 29,75.
Geové zei aanvankelijk pas volgende week de premies te zullen vaststellen en ontbreekt daardoor in het overzicht van premieverhogingen op pagina 32 in dit nummer.

Reageer op dit artikel