nieuws

Geové komt met Bedrijven Zorg Module

Archief

Geové heeft de Bedrijven Zorg Module gelanceerd, een verzekeringspakket voor behandelingen en therapieën om ziekteverzuim te beperken.

De Bedrijven Zorg Module geeft de werkgever snel toegang tot een scala aan behandelingen voor arbeidsgerelateerde aandoeningen. Geové regelt en betaalt de juiste behandeling bij de juiste aanbieder. Dit gebeurt via een interventiecentrum. “Het gebeurt snel en dat is essentieel voor een adequate aanpak van het ziekteverzuim”, aldus Geové. Het pakket omvat onder meer check-ups en fysieke en mentale werkhervattingsprogramma’s.
Geové maakt deel uit van Menzis en werkt samen met de tot deze groep behorende arbodienst Ardyn en reïntegratiebedrijf Prové. “Hierdoor hebben wij op dit gebied een schat aan kennis en ervaring binnen handbereik.”
De Bedrijven Zorg Module kan afzonderlijk worden gesloten, maar werkt uiteraard het meest effectief als deze wordt gesloten in combinatie met een collectief zorgcontract. De premie is in aanvang gebaseerd op inschatting van het risico en naderhand op experience-rating.

Reageer op dit artikel