nieuws

Generali en Insinger

Archief

Generali is een samenwerking gestart met vermogensbeheerder Insinger de Beaufort. Tussenpersonen kunnen nu beleggingsrekeningen en -fondsen van Insinger aanbieden die kunnen worden gekoppeld aan het ToekomstPlan en de BeleggersHypotheek van Generali. De samenwerking is niet van toepassing op de Generali ToekomstPlan-fondsen.

IAK-hypotheek
In het kader van het 75-jarig bestaan biedt IAK Verzekeringen zijn klanten de Jubileumhypotheek. Het volmachtbedrijf rekent voor nieuwe hypotheken met spaar- of beleggingspolissen geen afsluitprovisie, geeft 10% korting op taxatiekosten en 10% korting op verhuiskosten. De actie geldt tot eind dit jaar.
Faillissement
Assurantiekantoor Van der Nagel in Sassenheim is failliet. Het faillissement betreft de BV; onder dezelfde naam is nog een eenmanszaak actief. In beide bedrijven was alleen eigenaar Pieter van der Nagel werkzaam.
DeGeldGids.nl
De broers Jeroen en Marcel Otten zijn gestart met DeGeldGids.nl, een site die consumenten informeert over financiële diensten. De site kent onder meer rekenmodules, hypotheekrenteoverzichten en een digitale adviseur. Daarnaast kunnen gedupeerde klanten op de site terecht met klachten.
HypotheekCompany
Adviesketen HypotheekCompany (39 vestigingen) heeft in het eerste halfjaar 225% meer omzet uit hypotheekbemiddeling geboekt. Er werd voor e 90 mln aan hypotheken uitgezet, tegen e 73 mln over heel 2002.

Reageer op dit artikel