nieuws

Gema vernieuwt Krediet-Protector

Archief

Gema Advies Groep heeft een uitgebreide versie van de Krediet-Protector uitgebracht, een maandlastenbeschermer die kan worden aangevraagd via de systemen CKS en IPF.

De Krediet-Protector dekt de maandlasten van klanten met een consumptief krediet bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. De marketing en administratie van de polissen is ondergebracht bij Krediet-Protector BV, een dochteronderneming van Gema. De risico’s zijn via underwriter Cassidy Davis ondergebracht bij Lloyd’s.
Verder omvat het product een telefonische hulpdienst van Arag-dochter Rechtswijzer op het gebied van rechtsbijstand. “Klanten die conflicten hebben op welk gebied dan ook, kunnen bellen met Rechtswijzer”, legt regiomanager Anré Smink uit. “Zij worden telefonisch op weg geholpen. Het is dus meer een adviesdienst. Zodra er echt advocaten in het spel komen, houdt de dienstverlening op. De service geldt voor vijf jaar.”
De Krediet-Protector kan niet worden gesloten door klanten die een hypotheek hebben gesloten. Daarvoor heeft Gema het product Woonborg, dat onder meer wordt aangeboden in samenwerking met BLG. Daarnaast wordt aan klanten die een krediet sluiten bij inkoopcombinatie Welke een Kredietlastenschild aangeboden, een soortgelijk product als de Krediet-Protector.

Reageer op dit artikel