nieuws

GarantiBank stort zich op reisverzekeringen

Archief

GarantiBank, onder meer bekend als aanbieder van concurrerende spaarrekeningen, biedt sinds kort een doorlopende reisverzekering aan. De Turkse bank werkt daartoe nauw samen met London Verzekeringen.

Verzekeringen zijn geen kernactiviteit van de GarantiBank. Toch brengt de bank uit serviceoogpunt via haar regiokantoren in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam particuliere schadeverzekeringen onder bij London Verzekeringen. Met Levob bestaat verder een samenwerking op het gebied van hypotheken, aldus een woordvoerder van de bank.
Voor de doorlopende reisverzekering van London heeft de bank voor het eerst een mailing naar al haar klanten gestuurd. Onder het motto ‘Het beste product tegen de laagste prijs’ worden deze particulieren verleid om de doorlopende reispolis via de bank te sluiten, waarbij een aanvangskorting van 20% over de jaarpremie wordt gegeven. De premiestelling is concurrerend: een gezin met kinderen (ongeacht het aantal personen) bestaat voor de doorlopende werelddekking (inclusief wintersport) een jaarpremie van e 114,24. Zelfstandigen betalen e 68,96 per jaar.
De dekking omvat onder meer: niet-geboekte reizen, zelfstandige vakantiereizen van (inwonende) kinderen tot 27 jaar, standaard reisduur van twee maanden (uitbreiding tot zes maanden tegen toeslag van 25%), medische kosten (tot e 2.270 in ons land), bagage (tot maximaal e 2.270), geld en cheques, ongevallen en repatriëring.

Reageer op dit artikel