nieuws

Fundum voert weer actie via Makro

Archief

Net als vorig jaar rond deze tijd benadert Fundum, de pashouders van de Makro en van Lukas Klamer.

De eenmalige actie van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Fundum betreft de ArbeidsGeschiktheidVerzekering/Tijdelijke Basis en de Kapitaaluitkering bij Ernstige Aandoeningen. De pashouders van Makro en Lukas Klamer worden benaderd via een folder in aanbiedingskranten. Het gaat om ongeveer 600.000 pashouders.
Net als vorig jaar wordt de aspirantverzekerde gevraagd naar zijn tussenpersoon. Intermediair dat met Fundum werkt, krijgt daarop automatisch 15% provisie. Albert Trox, woordvoerder van Fundum kan niet zeggen hoeveel nieuwe polissen de actie vorig jaar heeft opgeleverd.
Fundum heeft de overeenkomsten met Makro en Lukas Klamer gesloten via SEZ Assurantiën, een bedrijf van voormalig Geové-directeur Gerard Massaar, die destijds bij deze verzekeraar de ‘Makro-polis’ lanceerde.

Reageer op dit artikel