nieuws

Fundum vernieuwt website

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Fundum heeft een vernieuwde website en een extranet voor tussenpersonen geopend.

Op het extranet is informatie te vinden over het opzetten van marketingacties, voorzien van voorbeeldbrieven en teksten, belscript en een redactioneel artikel. Ook kunnen offerte-, aanvraagformulieren en polisvoorwaarden gedownload worden.
De marketinginformatie is gebaseerd op het ‘Marketing draaiboek ArbeidsGeschiktheidsVerzekeringen’. Ter ondersteuning van de vernieuwde website stelt Fundum dit draaiboek een maand lang gratis ter beschikking aan het intermediair. De actie loopt van 12 december tot en met 12 januari.
Klanten van Fundum kunnen allerlei informatie over de producten vinden. Daarnaast worden de bijbehorende vaktermen en sociale verzekeringswetgeving uitgelegd. Verder heeft Fundum voor de klanten haar claim- en klachtenprocedures via de internetsite beschikbaar gesteld.

Reageer op dit artikel