nieuws

Fundum verlaagt verzekerd bedrag van lasten-aov

Archief

Fundum heeft voor de lasten-aov LiftestyleBeschermingsPlan het maximaal verzekerd bedrag verlaagd van e 92.000 naar e 35.000.

Met de verlaging is het maximum verzekerd bedrag van het LifestyleBeschermingsPlan meer in overeenstemming gebracht met de markt. “Elders variëren de maximale verzekerde bedragen van e 18.000 tot e 25.000. zegt woordvoerder Piet Zee. “De verlaging is gebeurd in samenspraak met de herverzekeraar.”
De particuliere premies van de lasten-aov zijn “uit concurrentieoverwegingen” gewijzigd. Afhankelijk van onder meer de leeftijd komen de gewijzigde grondslagen neer op premieverlagingen van 2% tot zelfs 40%. Het tarief voor zelfstandige ondernemers is ongewijzigd.
Fundum heeft verder de offertesoftware ProductPartner vernieuwd. Het intermediair kan zelf het provisiepercentage instellen. Behalve de berekeningsmodule bevat versie 4.0 ook alle relevante documenten, zoals aanvraagformulieren, productpresentaties, gezondheidsverklaringen en keuringsrapporten.

Reageer op dit artikel