nieuws

Fundum richt Academie op

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Fundum is gestart met de Fundum Academie. De opleidingen staan open voor elke tussenpersoon.

De Fundum Academie biedt drie opleidingen van één dag, plus een ‘spitsuurprogramma’ (van 10.30-15.30 uur). Elke tussenpersoon kan de opleidingen bijwonen. Het levert vijf respectievelijk drie PE-punten op. Het gaat om de volgende drie dagopleidingen: (1) Inkomensbescherming binnen het Financieel Plan, (2) Inkomensbescherming voor ondernemers en (3) Risicomanagement op het gebied van Mens en Arbeid. Tijdens het ‘spitsuurprogramma’ wordt de actuele stand van zaken belicht op het gebied van arbeid en zorg.
De opleidingen worden verzorgd door de bureaus Dukers en Baelemans in Tilburg en Sensio Konsult in Apeldoorn. De bijeenkomsten vinden plaats in Houten, Hoofddorp, Tilburg, Emmeloord en Zwolle. Deelname kost e 195 (dagprogramma) en e 145 (spitsuur). Meer informatie op www.fundum.nl.

Reageer op dit artikel