nieuws

Fundamtal heet nu ForeSure/Solutions

Archief

Fundamental Assurantie Software, dat onlangs een tweede vestiging opende op de Barbizonlaan 1 in Capelle aan den IJssel, heeft de naam gewijzigd in ForeSure/Solutions.

Als reden voor de naamswijziging noemt het bedrijf onder meer dat de oude bedrijfsnaam en het oude logo niet meer in overeenstemming waren met de huidige visie, de interne en externe ontwikkelingen en de producten en diensten van de organisatie. Het bedrijf heeft tegelijkertijd zijn huisstijl aangepast.
ForeSure biedt producten op het terrein van schadeverzekeringen (ForeSureProperty & Casualty), levensverzekeringen (ForeSureLife), zorgverzekeringen (ForeSureHealthcare), pensioenverzekeringen (ForeSurePension), fondsen (ForeSureFunds) en producten voor het intermediair (ForeSureIntermediairies).Het bedrijf maakt deel uit van de TMF Groep (Trust, Management & Finance), een wereldwijd opererend concern met 750 medewerkers.

Reageer op dit artikel