nieuws

ForeSure breidt uit met drie modules

Archief

Het ICT-bedrijf ForeSure/Solutions introduceert drie nieuwe modules: een CRM-, een WFM- en een Hypotheek Registratie-module.

De CRM-module stelt gebruikers in staat om ‘campagnes’ te initiëren, uit te voeren en op te volgen met zelf samengestelde selecties uit het klantenbestand. De resultaten van de acties worden automatisch verwerkt in de polis- en financiële administratie.
De WFM-module is erop gericht om ondersteuning te bieden bij het nakomen van de door de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) te stellen eisen aan vastlegging en reconstructie van adviestrajecten. Daarnaast is het een hulpmiddel bij de administratieve procesgang, de verdeling van de werkvoorraad en de opvolging van uitstaande acties.
Bij de Hypotheek Registratie-module staat de ondersteuning van de administratieve afhandeling van het hypotheektraject van advies tot en met passeren van de hypotheekakte centraal. Zo kunnen gedigitaliseerde documenten van derden eenvoudig aan het betreffende klantdossier toegevoegd worden. Verder kunnen alle hypotheekdelen vastgelegd worden, inclusief hun specifieke aard, looptijd en rentepercentage.

Reageer op dit artikel